Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cordoba Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cordoba Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cordoba Flygplats miniguide

Hyrbil Cordoba Flygplats
Biluthyrning Cordoba Flygplats

Aeronáutico Ingeniero Ambrosio LV Taravella International Airport (COR), även känd som Pajas Blancas, ligger 9 km nordväst om staden Cordoba i Argentina .Det finns en buss mellan flygplatsen och Cordoba. Biluthyrning företag representerade på flygplatsen är Annie Millet, Hertz och Avis.

Under 2009 passagerare besökte 1.251.027 Cordoba Airport är den tredje största flygplatsen i Argentina.Från Cordoba, ett direktflyg till andra städer i Argentina och Chile, Peru, Uruguay och Brasilien. Det finns många fåglar i området och piloterna är första att tänka på speciellt.

Cordoba Airport har ett litet urval av kaféer, restauranger och barer och vissa affärer inklusive skatt. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, apotek, sjukvård, uttagsautomater och turistinformation. Det finns inga hotell på flygplatsen.