Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mendoza

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mendoza inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mendoza miniguide

Hyrbil Mendoza
Biluthyrning Mendoza

Mendoza är huvudstad i provinsen Mendoza som gränsar Chile i väster.Det ligger nära den västra gränsen, i den norra delen av Argentina .Mendoza grundades av spanjorerna i 1561. År 2001, befolkningen i staden uppmätt till drygt 110.000, men siffran stiger till nästan 880 000 om du förväntar dig med omnejd (2006).

Mendoza tidsfrister med både fritidsaktiviteter och kultur, och 2008, Mendoza noterat på National Geographic: s lista över världens 10 mest historiska städer. Det finns många museer i staden och fler ägnar sig Mendoza historia, däribland Museo del Area Fundacional. Mendoza är känt för att vara en olivolja och vin och arrangerade olika turer och vinprovning i de omgivande vingårdarna. I mars anordnade festivalen Fiesta Nacional de la Vendimia är tillägnad skördemaskin, och de nationella vinmuseet Museo Nacional del Vino bör besökas.

Guvernör Francisco Gabrielli internationella flygplats är också känd som El Plumerillo International Airport. Flygplatsen ligger 8 km utanför Mendoza.