Hyrbil Chile

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Chile

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Chile inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Chile miniguide

Hyrbil Chile
Biluthyrning Chile

Chile, som ligger sydväst om den sydamerikanska kontinenten, har ca. 16 miljoner invånare och en yta innehåll 756.950 km2. Landet är lång och smal och har en kust mot Stilla havet i hela 4630 km. Annars gränser landet Argentina, Bolivia och Peru. Inom kusten dominerar Anderna, där den högsta toppen av chili sida, Ojos del  Salado är 6.879 m.Strax norr hittar vi mineralrikt Atacamaöknen.

Klimatet i Chile är huvudsakligen tempererat, men med stora variationer – från den extremt torra områdena runt Atacamaöknen i norr till den relativt kalla och fuktiga klimat helt i söder (skärgården Eldslandet). Längs kusten i den centrala delen av landet är det Medelhavsklimat. Landet har också flera aktiva vulkaner, och ibland drabbas av jordbävningar.

Kapitalet i Santiago, som också är landets största stad (4,4 miljoner invånare), som finns i landet.De flesta städer, men längs kusten, och några av de största av dessa är Antofagasta, Viña del Mar, Concepción och Valparaíso. Nämnas bör även Punta Arenas i Tierra del Fuego, världens sydligaste stad.Tierra del Fuego är skild från fastlandet av den berömda Magellans sund och södra spetsen av Eldslandet – Kap Horn – var med sina många stormar, en av de mest ökända platser i segling tid.

Chile är känt för sina många vackra nationalparker, och tre av dem är på UNESCO: s världsarvslista. Det gör också den gamla staden Valparaiso.

Landets största flygplats Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benitez i huvudstaden Santiago.Stora flygplatserna är bland de annars i Concepción och Arenas Punta.

Hyrbilguiden.se erbjuder bilhyra på ovanstående flygplatser och på de flesta stora städer i Chile.