Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Antofagasta

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Antofagasta inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Antofagasta miniguide

Hyrbil Antofagasta
Biluthyrning Antofagasta

Antofagasta är beläget i norra delen av Chile, som sträcker sig längs Latinamerikas västkust, som gränsar till Stilla havet.Det ligger i de torra Atacamaöknen i Chile västkust och har en hamn att exporten bland annat koppar och SALPETER. Staden är huvudstad i provinsen med samma namn, och dess befolkning uppskattas vara nästan 310.000 (2008). Antofagasta grundades 1866 som en hamn och handelsplats.

Antofgasta är utmärkt för utomhusaktiviteter på grund av det torra klimatet, och gränserna stad med fler parker och attraktioner. Chacabuco är en död by helt övergavs på 1930-talet och man kan fortfarande se byggnader som teatern och kyrkan. Plaza Colon är stadens torg och här står en Big Ben i miniatyr, som beviljades av britterna 1910. Andra attraktioner som är avsedda för platsens historiska museer Regional Museum och arkeologiska museet.

Cerro Moreno International Airport är den flygplats som gör Antofagasta och ligger ca. 20 km utanför staden.