Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Concepcion

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Concepcion inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Concepcion miniguide

Hyrbil Concepcion
Biluthyrning Concepcion – Foto: © Paul T.J. Edmonds

El Loa International Airport är den största flygplatsen i landet och ligger ca. 6 km utanför Calama

Concepción ligger i den södra delen av Chile är huvudstad i regionen Bío-Bío. Staden är landets tredje största stad med en befolkning på över 215.000 (2008).Concepción, 10 km från mynningen av floden Bío-Bío. Den grundades vid Stilla havskusten i 1550 och har varit utsatt för många kraftfulla jordbävningar och flodvågor under årens lopp. I 1730 Concepción flyttade längre in i landet, men har ändå drabbats hårt av jordbävningar i framtiden.

Den ständiga utvecklingen av Concepción har gett staden en modern känsla. Det finns också många grönområden och torg i staden, däribland Plaza de la Independencia, där deklarationen undertecknades 1818. Universidad de Concepción är en vacker och populär attraktion som är omgiven av lummiga parker. Att lära sig om historia borde ta en tur till den lilla staden Lota i det historiska museet och Isidora Cousiño Park.

Carriel Sur International Airport är den näst största flygplatsen i Chile och är ca 5 km utanför Concepción.