Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Santiago

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Santiago inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Santiago miniguide

Hyrbil Santiago
Biluthyrning Santiago

Santiago de Chile är Chiles huvudstad och har ett centralt läge i landet.Den ligger öster om den avlånga land och dess hamnar är städerna San Antonio och Valparaiso. Mapochofloden flyter genom staden och möter Stilla havet i väster. Santiago är den största staden i landet med en befolkning på över 4.800.000 (2009).Pedro de Valdivia grundade staden i Spanien i 1541, och Santiago var selvstedig 1817.

Även Santiago är nästan 500 år gammal, är idag en mycket modern stad. Santiago är full av kontraster med skyskrapor och gröna parker sida vid sida, och höga, snötäckta berg som omger den gröna dalen. Staden erbjuder allt från restauranger och barer till nöjesställen och kända byggnader, som presidentpalatset La Moneda.Besökare kan välja från många museer, bland annat Museo Historico Nacional och konstmuseum Museo de Solidaridad Salvador Allende.

Comodoro Arturo Merino Benitez International Airport erbjuder flyg till de flesta av världen och är belägen ca. 25 km utanför staden.