Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Punta Arenas

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Punta Arenas inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Punta Arenas miniguide

Hyrbil Punta Arenas
Biluthyrning Punta Arenas

Punta Arenas är huvudstad i regionen som kallas Magallanes y la Antartica Chilena, och staden är belägen på halvön Brunswick, som gränsar till Magellans sund i öster. Punta Arenas hade en befolkning på nästan 120.000 under 2008, och detta är det tredje största i fråga om Patagonien. Punta Arenas räknas som världens sydligaste stad i storlek. Stad Ushuaia i Argentina ligger längre söderut, men har bara hälften så många invånare.

Punta Arenas har en otrolig kontrast fyllda natur där det finns möjligheter för mountainbike och ridning. Hamnen är en av de viktigaste hamnarna i landet, något du kan lära dig mer om den maritima museet Museo Naval y Maritimo. Det anordnas många utflykter till närliggande platser, inklusive Monumento Natural Los Pingüinos där den är belägen cirka 50 000 pingvinpar. Det är 1418 km norr kust Antarktis, och det finns en båt från Punta Arenas.

Flygplatsens officiella namn är Presidente Carlos Ibáñez del Campo International Airport ligger nästan 20 miles från centrum.