Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Puerto Montt

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Puerto Montt inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Puerto Montt miniguide

Hyrbil Puerto Montt
Biluthyrning Puerto Montt

Puerto Montt är en hamn stad i den södra delen av den avlånga Chile och är huvudstad i regionen Los Lagos.Staden tillhör provinsen Llanquihue och ligger på västkusten som gränsar till Stilla havet. Puerto Montt leder ut i viken av seno Reloncaví hänga med Golfo de Ancud. Grundades 1853 och nu bor ca 160 000 invånare (2008).

Puerto Montt präglas av kontraster. Det skapar ett bra klimat, grönskande landskap, medan staden ligger i en fjord och omgiven av snöklädda toppar. I området finns flera parker, bland annat Alerce Andino National Park och Lahu Nadi Natural Park. Staden är känd för den moderna marinan och Puerto Angelmó är landets största och bästa marknaderna för fiskeriprodukter. Om du vill veta om Puerto Montt historia kan besöka Plaza de Armas område eller det historiska museet Juan Pablo II Stadsmuseet.

El Tepual International Airport ligger ca. 10 km utanför Puerto Montt.