Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Brygge

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Brygge inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Brygge miniguide

Hyrbil Brygge
Biluthyrning Brygge

I Brygge var befolkningen uppskattas till cirka 116 000 under 2008 och omfattade förorterna kommande århundradet i ca.270   000.Staden ligger i nordvästra Belgien och är huvudstad i provinsen Västflandern.Via kanaler är förknippade med Brygge Zeebrugge hamn som under de senaste åren har tagit över mycket av Antwerpens hamnverksamheten. Under medeltiden, Brygge, den viktigaste handelsstad i Nederländerna, och det var här som en tidig form av aktier skett.

Brygge är ett av Belgiens vackraste städer och den har bevarat sin ursprungliga medeltida stadsbilden. Staden har kallats den nordiska Venedig på grund av kanaler, och turister att ta en båttur till genom dem.Den medeltida Gamla stan var upptagna på UNESCO: s världsarvslista 2000. Brygge har ett stort kulturellt och har många festivaler under hela året inklusive musikfestivaler, öl festival, choklad festival och filmfestival.

Stadens Närmaste flygplats är Ostende – Bruges internationella flygplats ligger i Ostende, ca 25 km utanför Brygge.