Hyrbil Bryssel Charleroi Flygplats

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bryssel Charleroi Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bryssel Charleroi Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bryssel Charleroi Flygplats miniguide

Hyrbil Bryssel Charleroi Flygplats
Biluthyrning Bryssel Charleroi Flygplats

Bryssel Charleroi Airport (CRL) ligger 7 km från staden Charleroi i Vallonien och 46 km från Bryssel .Bussar som går varje halvtimme köra till Charleroi tågstationen. Var fyrtiofem minuter finns det en buss till Bryssel tar bussresan en timme. Flygplatsen har fem olika hyrbil företag.

3.937.187 passagerare stannade i Bryssel Charleroi Airport under 2009.Flygplatsen är säte för sex olika lågprisflygbolag, Wizz Air, Air Arabia, Air On Air, Jetairfly, Jet4you och Ryanair. Ryanair är det bolag som har de flesta destinationer. Bolagen flyger oftast till andra europeiska länder med tonvikt på städerna längs Medelhavet. Några orter i norra Afrika. En ny terminal öppnades i januari 2008, den har kapacitet till fem miljoner passagerare.

Flygplatsen har fem olika restauranger och barer, trådlöst internet och en uttagsautomat. Balladins Superior Hotel Charleroi Airport invigdes i oktober 2008 och är det närmaste hotellet.