Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Bryssel

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bryssel inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bryssel miniguide

Hyrbil Bryssel

Biluthyrning Bryssel

Bryssel är huvudstad i Belgien och dess placering är i mitten av landet, lite längre norrut än söderut.Under 2008 befolkningen mätt på strax över 140.000, men om den omgivande områden som ingår, antalet stiger till över 1 000 000De officiella språken är tyska och franska, men leveransen är också en del flamländska. Bryssel är hem för flera stora huvudkontor, däribland EU, Europeiska kommissionen och Nato.

Bryssel var som nämns i källor redan på 900-talet och flera andra belgiska städer i Bryssel kännetecknas vackra gamla byggnader. En av de mest kända attraktionerna i den belgiska huvudstaden stora torg. På franska kallas platsen ”Grand Place”, medan tyskarna säger ”De Grote Markt”. Nära torget med den magnifika fasader är den berömda Manneken Pis fontän. Världsutställningen har hållits i Bryssel, totalt 4 gånger.

Bryssel är associerade med två flygplatser: Brussels Zaventem internationella flygplats 11 km utanför staden och Brussels South Charleroi Airport , som ligger 46 km bort.Båda ger både inhemska och internationella flygningar.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på fler platser i Bryssel, inklusive Hilton-hotell, TVG stationen på flygplatsen i Charleroi Zaventem område. Bokning av hyrbil i Bryssel är enkelt via hyrbilguiden.se. Välj destination i sökmotorn och tryck ”Sök” för en offert.

 

Svenska