Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bryssel

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bryssel inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bryssel miniguide

Hyrbil Bryssel
Biluthyrning Bryssel

Bryssel är huvudstad i Belgien och dess placering är i mitten av landet, lite längre norrut än söderut.Under 2008 befolkningen mätt på strax över 140.000, men om den omgivande områden som ingår, antalet stiger till över 1 000 000De officiella språken är tyska och franska, men leveransen är också en del flamländska. Bryssel är hem för flera stora huvudkontor, däribland EU, Europeiska kommissionen och Nato.

Bryssel var som nämns i källor redan på 900-talet och flera andra belgiska städer i Bryssel kännetecknas vackra gamla byggnader. En av de mest kända attraktionerna i den belgiska huvudstaden stora torg. På franska kallas platsen ”Grand Place”, medan tyskarna säger ”De Grote Markt”. Nära torget med den magnifika fasader är den berömda Manneken Pis fontän. Världsutställningen har hållits i Bryssel, totalt 4 gånger.

Bryssel är associerade med två flygplatser: Brussels Zaventem internationella flygplats 11 km utanför staden och Brussels South Charleroi Airport, som ligger 46 km bort.Båda ger både inhemska och internationella flygningar.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på fler platser i Bryssel, inklusive Hilton-hotell, TVG stationen på flygplatsen i Charleroi Zaventem område. Bokning av hyrbil i Bryssel är enkelt via hyrbilguiden.se. Välj destination i sökmotorn och tryck ”Sök” för en offert.