Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Antwerpen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Antwerpen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Antwerpen miniguide

Hyrbil Antwerpen
Biluthyrning Antwerpen

År 2008 var befolkningen ligger i Antwerpen på över 470.000, medan förorterna kommer siffran på nästan 1 200 000Antwerpen är en stad i norra Belgien, en liten bit från den nederländska gränsen.Staden ligger vid floden Schelde och har länge varit en av världens största hamnar. Under de senaste åren, flyttade en stor del av hamnverksamhet till Zeebrugge i nordväst.

På 1500-talet, var i Antwerpen en av de större städerna i Europa när det gäller handel och ekonomi, och världens första börs grundades här i 1526. Men en utvidgning av stadens kommersiella historia ännu längre tillbaka, till 800-talet då platsen var en marknadsplats. Idag stadens gränser med vackra byggnader som den gotiska katedralen Onze Lieve Vrouw-Kathedraal och många museer. Stadsbilden är en god blandning av breda avenyer och smala, pittoreska gator.

Antwerpen internationella flygplats (Deurne) är för liten för att hantera den största flygplan, men det är fortfarande möjligt att flyga till bland annat London .Flygplatsen ligger bara 2 km utanför staden.