Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mons

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mons inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mons miniguide

Hyrbil Mons
Biluthyrning Mons

Mons är huvudstad i provinsen Hainaut i Belgien och kallas Bergen på holländska och tyska.Staden ligger sydvästra delen av landet, nära gränsen till Frankrike, och befolkningen mättes under 2009 till över 91 000Mons är en viktig kanal nav och är där Canal du Centre och Condé-Mons Canal möts.

Staden Mons bildades kring ett kloster på 600-talet och under medeltiden var det främst räknas som bodde här. Det var vid Mons att den första stora striden mellan tyskarna och britterna var under en Världskriget, i augusti 1914. Stadslandskapet är vackra och historiska kyrkor och byggnader med ända från 1400-talet. Mons erbjuder många sevärdheter och festivaler, inklusive Lumeçon. Detta är en remake av ett spel baserat på legenden om Sankt Göran och draken, som äger rum på Gamla stans torg.

Mons har inga offentliga flygplats, men den närmaste är Bryssels internationella flygplats som ligger närmare 80 km nordost om Mons.