Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Rochefort

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Rochefort inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Rochefort miniguide

Hyrbil Rochefort
Biluthyrning Rochefort

Rochefort är en liten stad belägen i provinsen Namur i den sydöstra delen av Belgien .Staden Namur är belägen cirka 50 km nordväst om Rochefort. Under 2006 befolkningen beräknas vara något över 12   000.Lesse floden är en brygga av den stora floden Maas flyter lika genom Rochefort.

Rochefort har många hotell och restauranger och är därför en perfekt bas för dem som vill uppleva Ardennerna. I staden ligger en fornborg med anor från tidig medeltid och som fungerade som en fästning fram till 1600-talet. Den mest kända attraktion i Rochefort är de många grottor som har döpts till Lorette. Men i den närbelägna staden Han-sur-Lesse att de verkligen kände till grottorna är placerade och vem som skall betala ett besök utöver Lorette grottorna.

Att komma fram till Rochefort planet kan Flygplats Brussels South Charleroi Airport är ett alternativ.Flygplatsen ligger ca. 1 timmes bilresa nordväst om Rochefort.