Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tournai

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tournai inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tournai miniguide

Hyrbil Tournai
Biluthyrning Tournai

Bara 10 miles från gränsen mot Frankrike, är den belgiska staden Tournai i floden Schelde.Tournai tillhör provinsen Hainaut i västra Belgien med omkring 68 000 invånare (2008).Tournai är en av Belgiens äldsta städer och grundades av romarna under 1. talet e.Kr. Kr. under namnet Turnacum. De nederländska kallade staden Doornik.

För turister som besöker Tournai, det finns mycket kultur att uppleva, och Tournai anses vara en av Belgiens rikaste kulturella städer. Många gamla och magnifika strukturer kan ses här, bland annat Notre Dame de Tournai, som byggdes mellan 1146 och 1325 Klockstapel är den äldsta klocktornet i Belgien och byggdes 1187 Båda webbplatserna är noterad på Unescos lista över världsarv. Sedan 1092 processionen Grande Processionen ägt rum i stadens centrum.

Den närmaste flygplatsen för regelbunden allmänheten, det ligger i den franska staden Lille, 20 km från Tournai. Det officiella namnet är Lille-Lesquin Airport.