Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Verviers

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Verviers inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Verviers miniguide

Hyrbil Verviers
Biluthyrning Verviers

Verviers är en stad i provinsen Liège, strax öster om Belgien .Provinsen gränsar till Tyskland, och Verviers ligger mellan staden Liège och den tyska gränsen.År 2008 var befolkningen cirka 53   000 invånare i staden och området är den näst största i provinsen.Verviers ligger vid floden Vesdre, och staden kallas ”vatten kapital”.

Det finns många anledningar till varför Verviers fick smeknamnet ”vatten kapital” och en av de som ligger i stadens historia. Under flera hundra år sedan de boende att sälja sin unika ull marknader och ull hade sin speciella form på grund av vatten från floden Vedra. Torget är prydd med en fontän Fontaine utsöndrar, som ligger på marken och skjuta upp vattenstrålar mot bakgrund av 84 spotlights. Dessutom Verviers på en stor loppmarknad vid påsk.

Det finns flera små flygplatser nära Verviers, men den största är Liège Airport .Detta är den tredje största flygplatsen i Belgien och ligger ca 40 km.