Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Belo Horizonte

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Belo Horizonte inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Belo Horizonte miniguide

Hyrbil Belo Horizonte
Biluthyrning Belo Horizonte

Belo Horizonte är huvudstad i regionen Minas Gerais och huvudstadsregionen är den tredje största i Brasilien .Befolkningen i staden var mätt i 2009 till över 2,4 miljoner och antalet stiger till nästan 5.400 tusen när räknar med det omgivande området. Belo Horizonte är beläget i sydvästra Brasilien, ca 500 km från västkusten och Atlanten. Belo Horizonte var den första konstgjorda stad i Brasilien och byggdes på 1890-talet.

Staden har många öppna ytor och parker, och nätet är kvadratiskt så det är lätt att hitta. Belo Horizonte är en livlig stad som är känd för sin livliga nattliv och dess otaliga barer och diskotek. Den fann också olika Festligheter varje år, inklusive en stor karneval i februari och den Internationella Kortfilmfestival och International Theater Festival. Andra attraktioner inkluderar den konstgjorda sjön Pampulha och museer som Museu Histórico Abílio Barreto om dess historia.

Tancedo Neves / Confins International Airport ligger nästan 40 mil från Belo Horizonte.