Hyrbil Brasilien

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Brasilien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Brasilien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Brasilien miniguide

Brasilien
Biluthyrning Brasilien

Brasilien – ett område på 8,5 miljoner km2 och med nästan 200 miljoner människor – Sydamerikas största land, både i omfattning och befolkning. Det gränsar till de 10 andra länder, förutom att den har en lång kust mot Atlanten. Det är det enda landet i den sydamerikanska kontinenten som har portugisiska som officiellt språk.

Klimatet i Brasilien är mest tropiska – utom i söder, där det är tempererat. Den norra delen av landet i övrigt domineras av jätten regnskogen kring Amazonfloden, världens mest vatten-rika floden. Längre söderut finns flera stora bergskedjor, och här också Paranáfloden – som rinner vidare genom Paraguay och Argentina – deras källor.Brasiliens högsta berg – Pico de neblinan (2994 m) – är dock i norr, nära gränsen till Venezuela .

En av de största attraktioner är Iguaçu National Park – som är kopplade till Iguazu National Park i Argentina, där det gränser. Båda parkerna är på UNESCO: s världsarvslista.

Huvudstaden Brasilia har ca. 2,2 miljoner invånare, men är långt från landets största stad.De två rikaste människor är nämligen storstäderna São Paulo (11 miljoner invånare) och Rio de Janeiro (6,2 miljoner invånare).Det senare är Brasiliens mest populära turistort – känd bland annat för sin årliga karneval och stränder Copacabana och Ipanema.

Brasilien har flera stora flygplatser – inklusive Galeão i Rio de Janeiro (den största) och Congonhas i São Paulo .

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i de flesta större städer i Brasilien och på de stora flygplatserna. Boka billiga hyrbil genom Hyrbilguiden.se.