Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sao Paulo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sao Paulo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sao Paulo miniguide

Hyrbil Sao Paulo
Biluthyrning Sao Paulo

São Paulo är beläget i den sydöstra delen av Brasilien, bara 50 miles från Atlantkusten.Staden är huvudstad i delstaten med samma namn och är den största stad med en befolkning på över 11 miljoner (2009). Denna siffra gör São Paulo också till Latinamerika största stad. São Paulo är Brasiliens viktigaste ekonomiska centrum och ett av de ledande kulturstäder.

São Paulo består av många etniska grupper och därmed har ett mångsidigt kultur. Staden är känd för att ha ett brett utbud av restauranger, som serverar mat från hela världen. Det finns många sevärdheter att besöka här och staden är full av intressanta museer. Museu de Zoologi da USP är ett museum om djur, medan Museu de Arte de São Paulo är en stor och känd konstmuseum. Sao Paulo erbjuder också bra shopping områden och ett rikt teaterliv och många parker och historiska byggnader.

São Paulo-Guarulhos internationella flygplats är 25 km utanför staden, medan São Paulo-Congonhas flygplats ligger 8 km bort, flyger bara i hemlandet.