Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sao Paulo Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sao Paulo Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sao Paulo Flygplats miniguide

Hyrbil Sao Paulo Flygplats
Biluthyrning Sao Paulo Flygplats

São Paulo / Guarulhos – Guvernör André Franco Montoro internationella flygplats (GRU) ligger 25 km nordost om Sao Paulo .Det finns ingen skytteltrafik mellan centrum av Sao Paulo och flygplatsen. Förutom de lokala hyrbilsföretaget som Avis, Budget, Hertz och sparsam representerade.

21.607.303 passagerare besökt Sao Paulo flygplats i 2009 som är den största i Brasilien när det gäller antal passagerare.Det internationella linjenät är mycket bra med direktflyg till andra sydamerikanska länder, till omkring 12 olika destinationer i Europa, 11 i USA och även städer i Afrika, Mellanöstern och Asien.Den viktigaste grunden för det brasilianska företaget TAM och GOL. Det är planerat att en ny terminal ska byggas så att kapaciteten kan ökas till 29 miljoner passagerare per år.

Urvalet av affärer, äta-dricka platser på Sao Paulo flygplats är inte särskilt bra i förhållande till att det är en stor flygplats, men de mest grundläggande fenor. Andra faciliteter, en bank, post, läkare och apotek, VIP-Long och näringsliv rum. São Paulo Airport Marriott Hotel och Hotel Monaco Residence ligger nära flygplatsen.