Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Brasilia

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Brasilia inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Brasilia miniguide

Brasilia
Biluthyrning Brasilia

Brasilia är huvudstad i Brasilien, som gränsar till Atlanten i öster.Huvudstaden ligger i en savann område i mitten av landet och kuststaden Rio de Janeiro ligger nästan 1.000 km sydväst om huvudstaden.Brasilia byggdes i slutet av 1950-talet och är känd för sin moderna arkitektur. Under 2008 befolkningen i Brasilia mätt på 2 500 000

Arkitekten Oscar Niemeyer är bakom många av stadens moderna och vackra byggnader, och katedralen Nossa Senhora Aparecida, ett av hans mästerverk som kan besökas i norra Brasilien. En av de mest besökta attraktionerna i staden är JK Memorial. Detta är graven av förre presidenten Juscelino Kubitschek som började bygga projektet 1956. Annars är det värt att betala ett besök på Zoo Jardim Zoológico de Brasília eller någon av stadens många museer.

Brasilia International Airport – Presidente Juscelino Kubitschek är namnet på huvudstadens flygplats, belägen cirka 11 km utanför centrum.