Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Rio De Janeiro

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Rio De Janeiro inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Rio De Janeiro miniguide

Hyrbil Rio De Janeiro
Biluthyrning Rio De Janeiro

Rio de Janeiro är Brasiliens näst största stad och dess invånare i staden på 6,6 miljoner (2007).Inklusive storstadsregionens mättes talet till nästan 12 miljoner under 2007.Rio de Janeiro ligger vid kusten i söder och gränsar till Atlanten. Staden var huvudstad i landet fram till 1960, då Brasília tog sin status.

Rio de Janeiro är mycket känd för sina vackra naturhamn och inbjudande stränderna Copacabana och Ipanema. Många besöka en eller flera av stadens parker, och den 38 meter höga statyn av Kristus på Corcovado berget är en milstolpe för såväl Rio de Janeiro och Brasilien .Den främsta turistattraktion är det karneval varje år tas 40 dagar före påsk.

Det finns flera flygplatser i Rio de Janeiro, inklusive inrikesflyg och militära flygplatser. Den internationella flygplatsen Galeão International Airport ligger 20 km norr om staden från vilken det är att flyga till Europa och USA .