Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Rio De Janeiro Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Rio De Janeiro Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Rio De Janeiro Flygplats miniguide

Hyrbil Rio De Janeiro Flygplats
Biluthyrning Rio De Janeiro Flygplats

Rio de Janeiro / Galeão – Antonio Carlos Jobim International Airport (GIG) ligger 20 km norr om Rio de Janeiro .Den är uppkallad efter den brasilianska musikern Antonio Carlos Jobim, men först och främst kallade Galeão internationella flygplats. Det finns en buss som går varje timme från flygplatsen och stannar vid större hotell. Biluthyrning företag som är på flygplatsen Avis, Hertz och Localiza.

11.796.413 passagerare besökte Rio de Janeiro flygplats i 2009 som är den näst största i antal passagerare i Brasilien. Det ska nu rensas upp och uppgradera fram till 2014 FIFA World Cup. Från flygplatsen finns direktflyg till 18 olika länder, främst till andra städer i Sydamerika.

Rio De Janeiro flygplats har ett tillfredsställande utbud av restauranger, barer, kaféer och butiker. Andra faciliteter, en bank, baby / familjerum, apotek och sjukhus. Det finns två hotell på flygplatsen, det är Luxor Hotel och Hotel Pousada.