Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Campinas

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Campinas inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Campinas miniguide

Hyrbil Campinas
Biluthyrning Campinas

Campinas ligger i delstaten São Paulo i sydöstra Brasilien .Det finns ungefär 100 km till staden São Paulo är den största i delstaten och ca. 170 km öster Brasiliens kust och Atlanten. Campinas är den tredje största staden i delstaten São Paulo och Guarulhos i 2007 befolkningen uppskattas till över 1 000 000Grundades 1774 och var ett viktigt handelscentrum.

Campinas tidsfrister med mycket kultur och aktiviteter som teater, symfoni, gallerier och parker. Bosque dos Jequitibá är en imitation av den forntida regnskogen med en djurpark och Naturhistoriska museet. En av de mest kända parker är Parque Portugal också kallas Lagoa do Taquaral. Det finns en liten sjö, vacker natur, vandringsleder, idrottsplats, restauranger och Science Museum och ett planetarium. Den gamla järnvägsstationen förvandlats till ett kulturellt centrum från vattentornet Castelo du får en underbar utsikt över staden.

Viracopos-Campinas International Airport är den näst största flygplatsen i landet och ligger ca. 14 km utanför Campinas.