Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Fortaleza

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Fortaleza inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Fortaleza miniguide

Hyrbil Fortaleza
Biluthyrning Fortaleza

Fortaleza är en populär stad belägen på landets västkust i norr. Staden har en viktig fiskehamn som leder ut i Atlanten och lever på industri och turism. Fortaleza är huvudstad i delstaten Ceará och är den femte största staden i landet. Befolkningen i Fortaleza i 2009 uppskattades till över 2 500 000 Grundades 1609 av den portugisiska och var tidigt känd för sockerplantager.

Fortaleza är mest känd för att vara en turistort och exporten av råvaror som socker, kaffe, rom och frukt. Både brasilianare och utländska turister besöka staden på grund av den 90 km långa sandstränder och ett tropiskt klimat med cirka 30 grader hela året. Fortaleza’s Cathedral byggdes i mitten av 1900-talet och är den tredje största kyrkan i Brasilien .Det finns möjligheter till guidade turer i den gamla fästningen som staden växte upp runt samt ett museum.

Fortaleza Pinto Martins International Airport öppnades 1998 och är belägen ca. 10 km från centrum.