Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Curitiba

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Curitiba inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Curitiba miniguide

Hyrbil Curitiba
Biluthyrning Curitiba

Curitiba är den största staden och huvudstad i delstaten Paraná, med över 1,8 miljoner invånare (2009). Det är också den ekonomiska centrum i både staten och den södra delen av Brasilien .Curitiba ligger sydost om det land och det är ungefär 100 km till kusten gränsar till Atlanten. Grundades 1654 och har vuxit en hel del under åren, främst på grund av invandring.

Gamla stan som härrör från de första århundradena efter sitt grundande är väl bevarat och ger en autentisk upplevelse av stadens historia. Många områden är ett arv från de många invandrare, även Germantown Woods, Japan, Square och italienska Woods. De områden som är skog med några gamla byggnader eller små distrikt. Curitiba erbjuder också många parker och museer. Utanför städerna ligger Iguaçu Park är den största i sitt slag. Det finns många aktiviteter och attraktioner, inklusive en stor djurpark.

Afonso Pena International Airport är en modern flygplats ligger cirka 18 km utanför stadens centrum.