Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bourgas

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bourgas inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bourgas miniguide

Hyrbil Bourgas
Biluthyrning Bourgas

Burgas är den näst största staden på den bulgariska kusten och är på en brygga i Svarta havet. Staden är huvudstad i provinsen Burgas och den fjärde största staden i landet. Befolkningen i 2007 mättes på strax under 200   000.Hamnen i Burgas är den största och viktigaste i Bulgarien, och 30 km är en turistort Sunny Beach .

Strax utanför staden finns det flera sjöar som är kända till omgivande saltgruvor och den stora fågelskyddsområden. I centrum finns det många attraktioner, museer som Historiska museet och Nature och Science Museum. En av de mest kända byggnader är den vackra katedralen St Kiril och Metodij kyrka från 1800-talet. Sea Garden är en vacker park med många aktiviteter. Bland annat är ett kasino här, och en liten djurpark, och Festival International Folklore Festival hålls i parken.

Burgas har en flygplats som erbjuder både nationella och internationella flygningar. Det officiella namnet är Bourgas flygplats och ligger 12 km utanför staden.