Hyrbil Bulgarien

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bulgarien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bulgarien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bulgarien miniguide

Hyrbil Bulgarien
Biluthyrning Bulgarien

Bulgarien ligger i sydöstra Europa och har 7.700.000 invånare (2008). Landet gränsar till Rumänien, Svarta havet, Grekland, Turkiet, Serbien och Makedonien .

Bulgarien har ett bergigt landskap i söder – med bergskedjor Rila, Pirin och Rodopibergen också. Den högsta punkten är Musala, som är 2925 m. Längs Svarta havets kust i sydost, landskapet domineras av slätter.

Bulgarien har ett kontinentalt klimat i norr och Medelhavet klimatet i söder.

Landets största stad och huvudstad, Sofia (1,2 miljoner invånare), beläget i den västra delen av Bulgarien – vid foten av Vitosha berget.Sofia är landets administrativa, kulturella och industriella centrum och ett av de äldsta huvudstäderna i Europa – med en historia som går tillbaka till 700: s f.Kr.

Andra stora städer i Bulgarien Plovdiv, Varna, Burgas, Ruse och Stara Zagora.

Landet har 12 miljoner besökare årligen, och de mest populära turistorter ligger på östkusten – där du hittar vackra sandstränder, hotellkomplex och ett pulserande nattliv. Simning staden Nessebar har en stor tillströmning av turister under sommaren, och den gamla staden är också listade som ett UNESCOs världsarvslista. Andra kända orter i Bulgarien Obzor, Sunny Beach, Sinemoretz och Golden Sands .

Landets största flygplatser Sofia International Airport – som ligger strax öster om huvudstaden, Burgas International Airport och Varna internationella flygplats .

Hyrbilguiden.se kan du boka hyrbil på de flesta semesterorter i Bulgarien. Prova sökmotorn över och blir förvånad över de låga priserna för biluthyrning.