Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Dobrich

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dobrich inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dobrich miniguide

Hyrbil Dobrich
Biluthyrning Dobrich

Dobrich är administrativt centrum i provinsen öster om Dobrich Bulgarien .Provinsen ligger i det nordvästra delarna av landet som gränsar till Svarta havet. Staden ligger i hjärtat av provinsen, mot den södra gränsen och det handlar om. 30 km till Svarta havet. Dobrich är den åttonde största staden i befolkningen i Bulgarien, och befolkningen var ca. 93 000 under 2007.

Området har varit bebott i tusentals år och det har funnit rester av bosättningar från 4. talet f.Kr. Kr. Efter förstörelse, staden som vi vet idag uppfördes på 1500 – och 1600-talet. Staden hade över 1000 hus och 100 butiker och var känd för artiklar i väverier och koppar. Idag den gamla staden med den gamla klocktornet en populär attraktion. Parker lockar många besökare och TV-tornet och de många museerna.

De som vill resa till Dobrich kan ta flyg till Varna flygplats .Flygplatsen erbjuder flyg till både hemma och utomlands och är beläget 50 km sydost om Dobrich.