Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Nesebar

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nesebar inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nesebar miniguide

Hyrbil Nesebar
Biluthyrning Nesebar

Nesebar är en populär semesterort ligger på den östra kusten av Bulgarien .Den äldsta delen av Nesebar ligger på en halvö i Svarta havet, medan den nyare delen av staden som har vuxit upp på fastlandet. Halvön är ansluten till fastlandet genom näset är en smal udde, nästan som en mullvad. Det är inte klart om näset är naturliga eller konstgjorda. Staden lever främst på turismen och dess befolkning är ca. 9.800 (2.007).

Nesebar är en av de äldsta städerna i Europa och påverkas av flera årtusenden av bosättningar. Den nya kommunen på fastlandet är känd som ett semesterparadis med stränder för 4 miles, men den gamla staden på halvön, lockar turister som sysslar med historia och kultur. Många av byggnaderna här härrör från medeltiden mellan åren 1000 och 1300, och de flesta av dem är kyrkor. Den historiska byggnader lades till UNESCO: s världsarvslista 1983.

Den närmaste flygplatsen är Burgas International Airport som ligger cirka 30 minuter från Nesebar