Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sofia

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sofia inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sofia miniguide

Hyrbil Sofia
Biluthyrning Sofia

Sofia är huvudstad och största staden i Bulgarien med en befolkning på över 1,4 miljoner (2009) inom stadens gränser.Detta gör Sofia 15 största staden i EU. Sofia ligger i västra Bulgarien, mellan norr och söder, inte långt från gränsen till Serbien .Staden har en lång historia och är en av de äldsta huvudstäderna i Europa.

Sofia är en av de få stora städer i Bulgarien och erbjuder både historia och modern shoppinggatorna. Namnet Sofia fick staden 1376 och betyder ”visdom”. Staden är uppkallad efter Sofia kyrka från 500-talet, och idag National Museum inrymt i kyrkan. Bojana kyrka från 1200-talet är en annan viktig byggnad och kommer att agera på Unescos lista över världsarv. Zoo Sofia Zoo är den äldsta och största i Bulgarien och grundades 1888.

Sofia Airport byggdes 1930 och ligger ca 10 km utanför centrum.Det är den största flygplatsen i landet och har både nationella och internationella flygningar.