Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sofia Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sofia Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sofia Flygplats miniguide

Hyrbil Sofia Flygplats
Biluthyrning Sofia Flygplats

Sofia Flygplats (SOF) ligger 10 km öster om centrala Sofia .Det finns en buss mellan flygplatsen och Sofia. Biluthyrning företag som ligger på flygplatsen Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt, Choice Rent a Car och sparsam

3.130.000 passagerare besökte Sofia Airport i 2009 och är den största flygplatsen i Bulgarien. Flygplatsen är en hubb för Bulgarien Air, Wizz Air och BH Air. Under 2006 renoverade flygplatsen helt och en ny terminal 2 färdigställdes intill den gamla. Terminal 1 används nu endast för lågprisbolag och charter.

Flygplatsen har ett bra utbud av mellanmål barer och kaféer och en restaurang som heter Da Vinci. Det finns en leksaksaffär och en för souvenirer från Bulgarien, i Terminal 2, finns det en stor skattefri affär. Andra faciliteter inkluderar banker, trådlöst Internet, medicinska och affärscentrum. Det finns också en terrass där man kan njuta av utsikten. Det finns inga hotell på flygplatsen.