Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Golden Sands

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Golden Sands inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Golden Sands miniguide

Hyrbil Golden Sands
Biluthyrning Golden Sands

Golden Sands är en utväg i Bulgarien för turister från hela världen.Platsen ligger nästan 20 km norr om Varna i Bulgarien östkusten. Den vackra gyllene stränder gränsar till Svarta havet och på sommaren temperaturen är runt 27 grader Celsius. Golden Sands är den största semesterorten på den norra halvan av kusten och utvecklingen började på 1950-talet som ett semesterparadis. Innan dess området var inte bebott.

Den gyllene stranden är 3,5 km lång och namnet Golden Sands kommer från en legend om att piraterna försökte stjäla platsen för guld, men landet har guldet till sand. Idag Golden Sands känd för att ha den finaste sanden i området. Anläggningen datum med massor av aktiviteter för både stora och små. Vuxna kan uppleva nattliv längs vattnet med barer och kasinon, medan barn kan spela i glasen och erfarenhet ridning och snorkling.

Semester End från stora delar av världen kan ta planet till Varna flygplats .Härifrån går bussar till ferieparadisene.