Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Varna

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Varna inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Varna miniguide

Hyrbil Varna
Biluthyrning Varna

Varna har ett utmärkt läge vid Varna Bay på östkusten av Bulgarien, och gränserna platsen Svarta havet.Det är den tredje största i landet och i 2009 befolkningen mätt på över 350 000 inom stadens gränser. Inklusive omgivande områden, överskrider antalet med cirka 55 000 Varna är en populär turistort och hamnen är den viktigaste i landet.

Turisterna flockas till Varna på grund av den lockande stränder, och temperaturen är runt 30 grader på sommaren. Det är också mycket kultur att uppleva i Varna, från teatrar och djurparker till vingårdar och museer. En av de största attraktionerna är de romerska baden. Idag är det den största arv från romarna i Bulgarien. En attraktion som är särskilt intressant för barn, delfinarium. Här publiken kan bänken ner för att se den fantastiska delfinshow.

Varna flygplats erbjuder flygningar till många delar av världen och i Bulgarien.Flygplatsen ligger inte mer än 7 km utanför stadens centrum.