Hyrbil Turkiet

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Turkiet

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Turkiet inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Turkiet miniguide

Turkiet

Biluthyring Turkiet

Turkiet ligger på gränsen mellan Europa och Asien, och har 76.800 tusen invånare (2009). 97% av landet ligger i Asien – på den stora halvön Anatolien (Mindre Asien), och endast 3% av Turkiet ligger i Europa.

Landet har kust mot Medelhavet i söder, Egeiska havet i väster och Svarta havet i norr. Marmarasjön, som ligger norr, är ansluten med både Svarta havet och Egeiska havet. Turkiet gränsar till länderna Grekland , Bulgarien , Armenien, Azerbajdzjan, Georgien, Syrien , Iran och Irak.

Turkiets Landskapet består mestadels av högland och bergskedjor. Den högsta punkten är berget Ararat, som är 5137 m. Landet har ett varierat klimat. Kustområdena i söder och väster har typiskt medelhavsklimat med milda (ofta våt) vintrar och torra, heta somrar. Inland har ett mer kontinentalt klimat.

Kapitalet i Ankara , landets näst största stad med 4,3 miljoner invånare (2008).Ankara är

något nordväst om den centrala delen av landet, och är ett viktigt ekonomiskt centrum för regionen.Esenboga internationella flygplats är 28 km norøst om centrum.

Istanbul är landets största stad med 11,3 miljoner invånare.Andra större städer i Turkiet, Izmir , Bursa, Adana , Gaziantep , Konya och Antalya .

Antalya ligger vid Medelhavet, och har stor charterturismen under sommaren. Hamnen staden Alanya i Medelhavet anses vara en populär badort för turister. Området kallas för ”Turkiska Rivieran”.

Turkiet har cirka 15 internationella flygplatser. Ataturk International Airport är landets största internationella flygplats. Den ligger 24 km väster om Istanbul centrum.

Kom ihåg att ju tidigare du bokar hyrbil i Turkiet, desto billigare blir det. Prova sökmotorn över och bli överraskad av låga priser på hyrbil i Turkiet. De populäraste destinationerna forbilutleie i Turkiet Alanya, Antalya, Bodrum och Istanbul.

Svenska