Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Samsun

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Samsun inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Samsun miniguide

Hyrbil Samsun
Biluthyrning Samsun – Foto: © Kurt Kulac

Samsun är centralt beläget på norra kust Turkiet, som gränsar till Svarta havet.Staden är huvudstad i provinsen Samsun och ligger cirka 400 km från huvudstaden Ankara i sydväst. Hamnen i Samsun är den viktigaste hamnarna längs Svarta havets kust och exporterade textilier och tobak. Antal invånare i staden var uppskattades till nästan 400.000 år 2008. Den grundades med namnet Amisus i 6. talet f.Kr. Kr.

Staden blev nästan helt förstört i 1400-talet, så även om Samsun är en gammal stad, det finns få historiska byggnader kvar. En av dessa finns kvar är Pazar moské är den äldsta bygninen i staden och byggdes på 1200-talet. Om du är intresserad av områdets historia kan ta en tur till det arkeologiska museet. Ett annat museum värt ett besök är den Atatürk museum som är tillägnat den turkiska republikens grundare Mustafa Kemal Ataturk.

Samsun-Carsamba Airport erbjuder både inhemska och internationella flygningar och är ca. 23 km utanför staden.