Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Gaziantep

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Gaziantep inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Gaziantep miniguide

Hyrbil Gaziantep
Biluthyrning Gaziantep

Gaziantep ligger i sydöstra Turkiet och är huvudstad i provinsen med samma namn.Det finns bara ca 50 km till Syrien norra gräns, och Gaziantep ligger nära floden Sacirsuyu som är en biflod till Eufrat. Detta är en av världens äldsta städer med en kontinuerlig bosättning och dess historia går tillbaka till ca. 4000 f. Kr. Gaziantep var en strategiskt viktig stad under den Crusader period på 1100-talet.

Yesemek Open Air Museum är en utomhusskulptur museum och en skola som ägnas åt skulptur konst. Man tror att skolan funnits så långt tillbaka som ca. 1350 f. Kr.Gaziantep Museum of Archaeology är ett arkeologiskt museum med antika mosaiker. Det finns flera marknader eller souker i Gaziantep, och de två största är Zincirli från 1700-talet och Kimikli från 1800-talet. Gaziantep Zoo är en av de största djurparkerna i landet och erbjuder fåglar, olika djur och ett akvarium.

Gaziantep O?uzeli internationella flygplats är ca. 20 km utanför centrum.