Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Izmir

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Izmir inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Izmir miniguide

Hyrbil Izmir
Biluthyrning Izmir

Izmir är beläget i västra Turkiet och ligger i toppen av Izmirbukta som leder ut i Egeiska havet.Staden är huvudstad i provinsen Izmir är den tredje största staden i landet med en befolkning på ca. 3200000 (2008). Izmir har den största exporthamn och näst största import-hamn i Turkiet. Staden grundades ca. 1100 f. Kr och hette Smyrna fram till 1929.

Konak är ett känt område i Izmir, och runt torget finns flera attraktioner och sevärdheter. Det gamla klocktornet Izmir Clock Tower byggdes 1901 och är ett tydligt landmärke i Konak Square. Runt Konak Square kan man besöka flera museer som museum för arkeologi och Etnografiska museet. På höjden Kadifekale är en gammal borg som kallas Pago under romartiden, och Agora är ett friluftsmuseum med rester av romerska bosättningar. Varje år festivaler hålls även en jazzfestival och en korfilmfestival.

Izmir Adnan Menderes International Airport ligger ca. 18 km från staden.