Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Izmir Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Izmir Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Izmir Flygplats miniguide

Hyrbil Izmir Flygplats
Biluthyrning Izmir Flygplats

Izmir Adnan Menderes International Airport (ADB) ligger 18 km sydväst om Izmir, och är uppkallad efter den tidigare turkiska premiärministern Adnan Menderes.Det finns en bussförbindelse mellan Izmir och flygplatsen, och det är också möjligt att ta tåget tjänster är inte frekvent.  Det finns nio olika biluthyrare på flygplatsen, dessa är DAB, Duray, Ja, Zafer, Isil, Hertz, Avis, Sixt och Europcar.

6.201.794 passagerare besökt Izmir Flygplats under 2009, ungefär en fjärdedel av dessa kom till internationella destinationer. Flygplatsen är en hubb för två flygbolag är det Izair och SunExpress. Rutnätet till olika städer i Europa är goda från Izmir.

Det finns gott om affärer på flygplatsen, och även många äter och platser dricka, ett av kaféerna är fulla 90 forksjellige kaka typer. Andra faciliteter inkluderar en frisör, bankomat, post, konferenslokaler och en business lounge med trådlöst internet. Det finns inga hotell på flygplatsen.