Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Side

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Side inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Side miniguide

Hyrbil Side
Biluthyrning Side

Side tillhör provinsen Antalya och ligger på den sydvästra kusten i Turkiet. Det ligger på en liten halvö som är 1 km lång och 400 fot bred och avgränsas av Medelhavet. Läget är utmärkt mellan de två populära semesterorten städerna Antalya och Alanya, ca 70 km till varje stad.Side var en grekisk stad under antiken och i dag är befolkningen i runt 15.000 (2.005).

Under 1980-talet växte Side från en fiskeby till en vacker turistort. Här är de stora palmer stränder, restauranger och barer längs strandpromenaden och möjligheter till aktiviteter som vattenskidor, segling, fiske och dykning. Manavagat är ett berg där det är populärt att åka på turer och i den flod som slutar med vattenfall Manavagat Vattenfall, det finns goda möjligheter för forsränning. Det finns många historiska sevärdheter i området, inklusive en romersk stadsport, och en offentlig toalett som hyser den romerska museet.

Det är ca. 70 km till Antalya flygplats.