Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Alanya

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Alanya inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Alanya miniguide

Hyrbil Alanya
Biluthyrning Alanya

Alanya ligger vid Medelhavet i den västra delen av Turkiet. Staden tillhör provinsen Antalya och ligger cirka 130 km öster om staden Antalya.Alanya har ett sydligt läge på en halvö med Taurustfjellene tronen i bakgrunden. Staden har ett mycket strategiskt läge och på grund av detta har Alanya varit föremål för ptolemaiska riken från 305 f.Kr. Kr till 30 e. Kr. Under 2009 befolkningen var ca. 240 000 euro.

Alanya är en populär semesterort med stränder och Kleopatra Keykubat. Längs hamnen finns båtar redo att åka på turné samt barer och restauranger. Från en fästning från 1300-talet kan tas fram till grottor och bergrum, och inom de Alanyas slott som byggdes 1226, är en gammal bysantinsk kyrka och en moské. Röda Tower är en känd landmärke i staden och är strax under Alanya Castle. Tornet är 33 meter hög och hus ett etnografiskt museum.

Gazipasa-Alanya flygplats är ca. 30 km utanför centrum.