Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Antalya

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Antalya inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Antalya miniguide

Hyrbil Antalya
Biluthyrning Antalya

Antalya ligger i sydvästra Turkiet och är huvudstad i provinsen Antalya.Staden frågar befinner sig i spetsen för golfen Antalya som leder in i Medelhavet och anses som huvudstaden på den Turkiska Rivieran grund av dess läge.Befolkningen är ca. 750.000 (2007) och Antalya grundades omkring år 150 f.Kr. Kr. i Attalos II och har kallats Attaleia och Adalia.

Antalya är känt för att vara en utväg som förmodligen leder till det renaste vattnet i Medelhavet. Gamla stan Kaleici är den mest populära delen av staden och kännetecknas av olika kulturer, såsom romerska och bysantinska. Det finns vindlande gränder och historiska sevärdheter som triumfbågen Hadrian’s Gate från 1. talet e.Kr. Kr. Antalya Museum är ett världsberömt arkeologiskt museum med en separat barnavdelning, och minaretet är en minaret från 1200-talet är ett välkänt landmärke.Antalya Golden Orange Film Festival är Turkiets äldsta filmfestival.

Antalya flygplats hade cirka 19 miljoner passagerare under 2008 och är belägen ca. 13 km.