Hyrbil Israel

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Israel

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Israel inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Israel miniguide

Israel

Biluthyrning Israel

Israel (7,2 miljoner invånare år 2009) ligger i Mellanöstern, i den sydöstra delen av Medelhavskusten. Landet gränsar tillLibanon i norr, Syrien och Jordanien i öster och Egypten i sydväst.Israel gränser även på Västbanken och Gazaremsan – som delvis administreras av den palestinska myndigheten.

Israel är världens enda judiska staten – men också liv arabiska muslimer, arabiska kristna, druser och samariter i landet, liksom andra religiösa minoriteter.

Landet har ett varierat landskap med kustnära slätten längs Medelhavet, berg och kullar i inlandet, Jordandalen, Jordanfloden och Döda havet (kända för sin höga salthalt) i öster, och Negev öknen i söder.

Israel har oftast ett tempererat klimat, med regnperioden mellan november och april. De kustnära städerna Tel Aviv och Haifa i norr är det medelhavsklimat med regn på vintern.Södra delar har ett torrare klimat. Eilat är Israels sydligaste stad och erhåller 1 miljon besökare årligen. Denna turistort ligger vid Aqabaviken, en arm i Röda havet, kännetecknas av vackra sandstränder. Området är stäpp klimat – med höga temperaturer året runt.

Huvudstaden Jerusalem har 724.000 invånare (2009), beläget i det historiska Judeen regionen.Jerusalem är också världens mest kontroversiella stad, och det har stor betydelse för judendomen, kristendomen och islam. Många pilgrimer färdas här för att se sådana Den heliga graven, Golgata, Al-Aqsa moskén, Klippmoskén och klagomuren.

Landets största flygplats – Ben Gurion International Airport – ligger i direkt anslutning till Tel Aviv.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i de största städerna i Jerusalem och Tel Aviv .

Populära destinationer

Svenska