Hyrbil Libanon

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Libanon

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Libanon inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Libanon miniguide

Hyrbil Libanon
Biluthyrning Libanon

Libanon ligger i Mellanöstern, och har 4 miljoner invånare (2009). Landets kust i väster till Medelhavet, som gränsar Syrien i norr och öster samt till Israel och Palestina i söder.

Landets officiella språk är arabiska, med franska och engelska som en minoritet.

Landskapet i Libanon består av höga berg och bergskedjor, bördiga dalar och slätter. Den högsta punkten är Qornet Es-Saouda, som ligger 3090 meter över havet – och utgör gränsen mot Syrien i norr.

Klimatet i Libanon är omväxlande med ett medelhavsklimat längs kusten, stäpp klimat mot Syrien och berg klimatet i bergsområdena – där nederbörden faller som snö på vintern.

Huvudstaden och största staden i Libanon Beirut, som har 1,8 miljoner invånare.Beirut ligger västra delen av landet och är en av de viktigaste hamnarna i Mellanöstern. Staden är också landets centrum med avseende på ekonomi, kultur och handel.Beirut har många sevärdheter, konstgallerier och museer – samt utmärkt shopping och varierande nattliv.

Andra större städer i landet är Tripoli, Zahle, Sidon och Tyros.

Libanon har mycket att erbjuda för turister, inklusive arkeologiska och historiska platser, vackra stränder längs kusten, samt vackra och omväxlande natur.

Den viktigaste flygplatsen i Libanon, Beirut Rafic Hariri International Airport, som ligger 9 km söder om huvudstaden. Härifrån går direkt flyglinjer till sådana FrankfurtLondon och Paris.

Hyrbilguiden.se har ett stort utbud av hyrbilar i Libanon. Vår motor jämför priser från flera företag, och därmed garanterar dig som kund låga priser.

Populära destinationer