Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Beirut

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Beirut inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Beirut miniguide

Hyrbil Beirut
Biluthyrning Beirut

Beirut är centralt beläget på västkusten i Libanon är belägen på en halvö som skjuter ut i Medelhavet.Beirut är huvudstad i landet och har en av de bästa naturliga hamnar längs Medelhavets östra kust. Staden är också den största med en befolkning på närmare 2 miljoner (2007). Första gången platsen omnämns i egyptiska källor från 1400-talet f.Kr. Kr och var en viktig marknad stad under romartiden.

Beirut erbjuder allt från historia och museer till stranden och festivaler. Några av de museer som finns i staden är Beirut Nationalmuseum som behandlar historien om Beirut och Nicolas Ibrahim Sursock Museum hantera libanesiska artister. Det hölls många festligheter i staden, däribland One Big söndag är ett beach party. Beirut Balloon är en luftballong där du kan boka turer för att se staden ovan.

Rafic Hariri International Airport är uppkallad efter Beiruts premiärminister som dödades under 2005 och är belägen ca. 10 km från centrum.