Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Jerusalem

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Jerusalem inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Jerusalem miniguide

Hyrbil Jerusalem
Biluthyrning Jerusalem

Jerusalem är en stad som ligger på en höjd mellan 550 och 850 meter över havet. Den ligger mellan den israeliska kusten och Jordanien depression. Jerusalem ärIsraels inofficiella huvudstad, och har ca.710.000 invånare. Jerusalem ingår också en bifogas del, som ligger på Västbanken i Palestina.

Jerusalem är rik på historia och är känd för att vara mittpunkten av tre av världens största religioner: judendomen, islam och kristendom. Det är ett mecka för historia och kulturintresserade. Den gamla staden från före 4000 f.Kr. Kr. Omgiven av en 12 meter hög mur. Inom väggen kallas Klippdomen minnesmärken från 691, som byggdes av en arabiska erövringen. Andra anmärkningsvärda monument inkluderar klagomuren, Tempel Square, och al-Aqsa moskén. Heliga Annas kyrka från korsfararnas tid är i Fjärran Östern på väggen. Jerusalem har flera museer, ett Holocaust Museum, och ett museum med arkeologiska samlingar, där den berömda Dödahavsrullarna är på displayen.

Ben Gurion International Airport ligger ca. 42 km utanför centrum.