Hyrbil Jordanien

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Jordanien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Jordanien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Jordanien miniguide

Hyrbil Jordanien
Biluthyrning Jordanien

Den arabiska land Jordanien i Mellanöstern / västra Asien, och har 6.300.000 invånare (2009). Landet gränsar till Syrien, Irak,Israel och Västbanken – och Saudiarabien. Jordanien har en strandlinje längs Döda havet och Aqabaviken (vilket leder i Röda havet).

Landskapet i Jordanien är i hög grad domineras av öken, men landet har också ett antal berg / bergskedjor. I väster ligger Jordanfloden. Landet är mestadels öken-kontinentalt klimat med torra, soliga dagar och höga temperaturer hela året, men nordväst är det medelhavsklimat med varma somrar och svala och fuktiga vintrar.

Jordanien är en spännande semester med arabiska kulturen, marknader och intressanta sevärdheter. De populäraste resmålen i landet är att klippa staden Petra i söder – som är noterat på UNESCO: s världsarvslista – och utflykter till Wadi Rum öknen Reserve i söder. Annars turist städerna Aqaba Bay, Tala Bay, som ligger vid södra spetsen av Röda havet, året runt destination – med de allra bästa möjligheterna till sol och bad.

Norra delen av landet ligger huvudstad Amman, som har 2 miljoner invånare (2009). Amman är landets största stad – och det politiska, kulturella och kommersiella centrum.Amman är också en av de äldsta städerna i världen. Av turistattraktioner till jätten King Hussein moskén nämns, och den romerska teatern.

Andra större städer i Jordanien Zarqa, Irbid och Aqaba (Aqaba).

De två största flygplatserna i Jordaniens Queen Alia internationella flygplats, som ligger 30 km söder om huvudstaden Amman, och King Hussein International Airport, som ligger söder av landet – staden Aqaba.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på ovanstående flygplatser samt på de flesta större städer i Jordanien.

Populära destinationer