Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kemer

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kemer inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kemer miniguide

Hyrbil Kemer
Biluthyrning Kemer

Kemer är en turistort belägen på södra kusten av Turkiet, som gränsar till Mexikanska Antalya som leder till Medelhavet.Kemer tillhör provinsen Antalya och omgiven av Taurusbergen och är ca 40 km till den populära turistorten Antalya som ligger längre norrut.Kemer har en ca. 50 km lång kust och är en konstgjord stad som byggdes 1910. År 2004, befolkning ca 5000

Kemer tidsfrister med långa stränder, grönt hav och en vacker och frodig natur med skog och berg. Som de flesta andra orter längs Medelhavet, ligger restauranger, barer och butiker längs stranden och centrum. Även Kemer är en relativt ny stad, det finns flera historiska sevärdheter och attraktioner runt om i staden. Några kilometer från Kemer är ruinerna av den antika staden Perge, som byggdes på 700-talet f.Kr. Kr. Man kan se rester av bland annat en teater, romerska bad och akvedukter.

Antalya flygplats erbjuder internationella flygningar och är ca. 40 km norr om Kemer.