Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Adana

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Adana inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Adana miniguide

Hyrbil Adana
Biluthyrning Adana

Adana har ett centralt läge i södra delen av Turkiet. Det ligger på floden Seyhan, ca 30 km från kusten och Medelhavet. Adana är huvudstad i provinsen Adana är den femte största staden i Turkiet med en befolkning på cirka 1,5 miljoner (2009). Adana var troligen grundades av hettiterna omkring. 1400 f. Kr. och styrdes av romarna år 66 f.Kr. Kr.

Den enda byggnad som återstår från det romerska imperiet, stenbron Ta?köprü som man förväntar sig, som byggdes på 300-talet e.Kr.Kr. Clock Tower Büyük Saat Kulesi från 1882, med sina 32 meter den högsta klocktornet i Turkiet, Sabanc? Merkez Camii moské, som öppnades 1998 är ett av de största i Mellanöstern. Det finns flera lummiga parker i Adana, inklusive botaniska trädgården ?nönü Botaniska trädgården. Adana erbjuder också museer Misis Mosaic Museum och festivaler Altin Koza Film Festival.

Det finns omkring 3, 5 km till Adana ?akirpa?a flygplats.