Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Trabzon

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Trabzon inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Trabzon miniguide

Hyrbil Trabzon
Biluthyrning Trabzon

Trabzon är en stad belägen på Turkiets norra kust i den östra delen av landet.Staden gränsar till Svarta havet och är huvudstad i provinsen Trabzon. Från hamnen eksportseres de varor som mat och tobak, och nära är koppar och stål. Trabzon grundades så tidigt som 7. talet f.Kr. Kr. av grekiska kolonister, och i dag bor cirka 230 000 invånare i staden (2009).

Trabzon har behållit mycket av medeltida och det finns många historiska byggnader från både medeltida och tidigare gånger. Sumela kloster är ett kloster från 300-nummer som är byggt på en klippa i en bergvägg runt. 300 meter ovanför en by i provinsen. En av de mest kända attraktioner i Trabzon är Hagia Sofia, som tidigare var en kyrka som byggdes på 1200-talet och idag ett museum med fresker. I Trabzon Museum kan du lära dig mer om områdets historia och kulturarv.

Trabzon flygplats ligger ca. 6 km öster om staden.